Tip: Droner kan hjælpe dig i Pokémon Go

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Meningen med Pokémon Go er naturligvis, at man skal gå rundt med sine telefon. For nogen skal det naturligvis gå hurtigere, og der findes allerede et væld af videoer med folk der kører rundt på cykler, skateboards eller sågar i biler i jagten på den næste Pokémon.

Der er naturligvis altid nogen der tager den lidt længere, og her er et lille tip til hvordan du kan blive en absolut Pokémon Go mester. Det eneste det kræver er bare lige, at du har eller har adgang til en drone, hvilket åbner helt nye muligheder i jagten.

Der kan være flere steder hvor man vil være besværet på grund af hegn, hække eller andre forhindringer, der gør det besværligt eller umuligt at komme til. Med en drone kan du slippe forbi disse forhindringer og dermed få adgang til steder, hvor andre vil have meget svært ved at komme hen.

Det kræver naturligvis en meget sikker styring på hånden at navigere rundt med en drone. Desuden kan det være en god ide at tjekke lovligheden af det. Det er nemlig langt fra alle steder, at man må flyve rundt med droner, så selvom det åbner nye døre, skal du altså lige selv tjekke om det er døre du må åbne.

Der er også allerede set eksempler på brugere, der trænger ind på byggepladser og lignende i deres jagt, hvilket hurtigt kan blive en særdeles farlig affære, hvis man ikke lige har øjnene åbne.

One thought on “Tip: Droner kan hjælpe dig i Pokémon Go

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *