Sæt fut i hverdagen med et elektrisk løbehjul

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Livsstil er et bredt emne. Det kan dreje sig om design, tøj, spiritualitet, diæt, ja stort set alt mellem himmel og jord kan proppes ind i denne kategori. En af disse ting er transport. Det gør en stor forskel, om du cykler, går, tager offentlig transport eller kører i bil, når du i hverdagen skal rundt. En af de mindre udbredte muligheder er at have sit eget elektriske løbehjul.

Privat elektrisk løbehjul

Der er naturligvis mange, der kører på elektrisk løbehjul. Det ser du, hvis du går rundt i København, hvor rigtig mange suser rundt på dem. Men det er dem, man kan leje via sin mobiltelefon. Disse elektriske løbehjul er ret dyre i forhold til, hvor langt du kan komme rundt på dem. Her giver det måske mere mening med en cykel, hvis formålet er at komme rundt.

Det er altså ikke et smart og effektivt transportmiddel i den forstand. Medmindre selvfølgelig du ejer dit eget private løbehjul. Her kan du virkelig få noget for pengene. Når du selv kan lade løbehjulet derhjemme, er det både økonomisk og praktisk meningsfuldt at køre på el løbehjul.

Særligt når du ikke har alt for langt på arbejde, eller hvad du nu laver til daglig, er elløbehjulet en skøn mulighed. Her får du noget luft, men uden at du behøver anstrenge dig for meget. Du kommer relativt hurtigt afsted, men hvis du skal på længere strækninger, er løbehjulet måske ikke den første transportløsning, du bør overveje.

Elløbehjulet er bestemt også godt for klimaet, hvis man tænker på alternativer som en scooter eller knallert, en bil eller at køre med taxa. Og hvis du vil være den helt store klimatosse, kan du have solceller eller vindmølle installeret derhjemme. På den måde kan du hurtigt indtjene al den elektricitet, du bruger på dit løbehjul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *