Sådan får du Pokémon Go i Danmark

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som skrevet her på siden, er Pokémon Go kun officielt lanceret i Australien, New Zealand og USA, men du har uden tvivl allerede set videoer og opdateringer på diverse sociale medier med folk, der er i gang med at spille. Når noget er populært og digitalt kan dette ikke holdes inden for landegrænser, vi har tidligere set det med ting som HBO og Netflix, hvor forbrugere verden over har skaffet sig adgang trods barrierer.

Pokémon Go er ikke nogen undtagelse, og det er bestemt heller ikke umuligt at få adgang til at hente spillet og åbne for en ny verden af Pokémons. Der er forskel på om du skal have fat i app’en til en iPhone eller til en Android model, men begge dele er altså muligt, og herunder kan du læse hvordan du bærer dig ad. Har du en Windows telefon, er det desværre umuligt.

 

 Pokémon Go til iPhone

 Hvis du skal have mulighed for at hente Pokémon Go til din iPhone eller iPad, kan du ikke gøre dette med dit danske Apple-id og du er nødt til at have et i et af de lande, hvor spillet er blevet lanceret. Det er dog heller ikke noget kæmpe stort problem og kan løses på følgende måde:

  • Indstillinger à generelt à Sprog & område – skift til USA
  • Indstillinger à iTunes & app store – log ud
  • Åbn app store og søg efter Pokémon Go

Det er ikke sikkert, at dette fungerer, og gør det ikke det, er du nødt til at oprette en amerikansk konto. Dette gør du ved at søge efter en gratis app (spotify, twitter eller lignende), og når du il hente det bliver du bed om at oprette dig som bruger. Her skal du bruge en adresse i et af de pågældende lande – en sådan kan findes uden de helt store problemer online.

Pokémon Go til Android

Android er ikke lige så låst som Apple system, og derfor heller ikke så svært at omgås. I grove træk handler det her om, at du skal hente app’en uden om Google Play, hvilket du principielt kan gøre fra hvilken som helst hjemmeside. Du skal dog være meget opmærksom på, hvor du henter det fra, da noget så populært også tiltrækker mange lyssky hjemmesider, der ser mulighed for at installere malware af den ene eller anden grund.

Du kan se en videoguide til hvordan du får det her:

5 thoughts on “Sådan får du Pokémon Go i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *