Sådan får du Pikachu som din starter

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er ingen tvivl om, at den ubestridte stjerne i Pokémon universet er Pikachu. Er man inde i hele univserset ved man uden tvivl, hvor mange hundrede forskellige figurer der findes, men den alle snakker om, og den alle kender er utvivlsomt Pikachu.

For nye spillere vil det derfor også være nærliggende, at man gerne vil vælge Pikachu som den første figur man har. Dette er dog ikke en mulighed, i hvert fald ikke som udgangspunkt. Man har nemlig kun mulighed for at vælge mellem Bulbasaur, Charmander eller Squirtle. Ikke desto mindre kan det godt lade sig gøre, uden det hele store besvær.

Det er faktisk meget meget enkelt at få Pikachu. Det rapporteres, at der er to måder hvorpå man kan få den. Flere brugere har beskrevet, at man blot skal få væk fra disse og vende tilbage en masse gange, så dukker Pikachu pludselig op.

Det amerikanske medie Mashable skriver desuden, at man blot kan gå væk fra stedet og blive ved med at gå og så finder man til sidst Pikachu. Det kan godt nok tage omkring 25-30 minutter inden den lille gule fyr dukker op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *