Sådan slipper du for alger derhjemme

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Alger er møgirriterende. Selvom de i de fleste tilfælde er komplet ufarlige, så gør det dem ikke mindre irriterende. Alger trives især på træværk, tage eller terrasser, hvor de lægger sig som et glat grønt, sort eller gråligt lag. Alger har det også med at vende tilbage, især når vejret bliver mere fugtig.

Så hvordan slipper man bedst af med disse pestilenser? Vi har svarene til dig her.

Gør kål på algerne en gang for alle

Den eneste rigtige løsning på at komme af med dit algeproblem er med algerens. Algerens er et biologisk algemiddel, som består af kemikalier, der dræber algerne. Selvom algerens er dræbende over for alger, så skader det hverken miljøet eller os mennesker.

Derfor er algerens det eneste miljøgodkendte middel, som du bør bekæmpe dine alger med. Algerens holder også bestanddelen af alger nede og kontrollerer, at væksten af alger ikke vender tilbage lige så ofte. Dog kan man aldrig helt undgå alger, da de har en tendens til at vokse frem igen. Derfor skal algerens foretages omkring 1-2 gange årligt.

Kan jeg selv foretage algerens?

Selvom du i realiteten godt selv kan klare opgaven selv, så anbefales det, at du overlader det til en fagmand. Hvis du selv køber algerens og går i krig med at dræbe algerne på facader og fliser, så kan du faktisk komme til at gøre mere skade på dit hjem. Det er nemlig ikke alle steder, hvor du kan bruge algerens.

Hvis du spreder algerens det forkerte sted kan du komme til at skade dit hus, terrasse eller have. De professionelle har godt styr på, hvordan algerens skal anvendes. Du kan trygt overlade opgaven til en fagmand og garantere, at dit algeproblem er fuldkommen væk bagefter. Det er en lille pris at betale for et dejligt algefrit hjem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *