Sådan bliver du den bedste til Pokémon Go

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når der kommer en ny dille, så handler det for mange om hurtigst muligt at blive den bedste til det. Pokémon Go er nyeste skud på stammen af sådanne ting. Der er allerede en enorm konkurrence om at have flest pokémons i samlingen. Det er dog også et spil der kræver tid, da man skal rundt og samle dem. 

App’en kunne naturligvis ikke have kommet på et meget bedre tidspunkt, da de fleste har ferie, og dermed har rigtig god tid til at løbe land og rige rundt for at finde flest muligt, og dermed også blive de “bedste”.

Der findes en masse tricks til hvordan du kan gøre livet som Pokémon Go spiller lettere. Vi har allerede beskrevet hvordan du kan bruge droner til at hjælpe dig med jagten, og her følger nogle flere gode råd til hvordan du upper dit game.

Fang Pokémons uden at spilde Pokéballs.

Du behøver ikke spilde flere end højst nødvendigt mange pokéballs, når du skal indfange pokémons. Hvis du tapper og holder knappen kommer der en grøn cirkel omkring Pokémonen, denne cirkel skifter i størrelse, herefter swiper du når cirklen bliver minere, hvilket gør det lettere at fange den. Se eksempel her:

 

Pokémon holder til i vante omgivelser

Forskellige Pokémons holder til forskellige steder, og det er ikke tilfældigt hvor disse steder er. Eksempelvis er der størst sandsynlighed for at finde vand Pokémons omkring åer, søer eller ved havet, ligesom nogen nemmest findes i skove eller om natten. Hvis du kender figurerne fra universet, er det meget lettere at vide hvor du skal lede, så sæt dig ind i de forskelligie figurer, så finder du dem meget lettere.

vandpokemon 2

Undgå at løbe tør for strøm

Det kan være meget kritisk at løbe tør for strøm lige når man har fundet en sjældent Pokémon, og det er derfor vigtigt at have helt styr på batteriet, hvis du vil være god. Der findes rent faktisk en strømbesparende funktion i spillet, som du finder i settings. Derudover er det en god ide at have en powerbank eller lignende ved hånden, så du altid har en reserve lige i nærheden og ikke løber tør på et skidt tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *