Så stort er Pokémon Go

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er næsten umuligt at beskrive hvor stor en succes Pokémon Go allerede er blevet. Spillet udkom for under en uge siden, og mandagen efter det udkom steg Nintendo (der står bag spillet) aktien med intet mindre en 25%, hvilket har gjort nogle investorer meget glade.

Det er da heller ikke så mærkeligt, at aktien steg. Dating app’en Tinder, som alle taler om har således allerede fået gevaldigt baghjul af AR app’en. I USA er Pokémon Go således allerede installeret på mere end 5% af alle Android telefoner, hvilket er mere end dobbelt så mange, som der er installeret Tinder på, og disse tal er ikke engang helt opdateret, og med al den opmærksomhed som app’en får, er der ingen tvivl om, at dette tal kun vil stige og stige og stige i det næste lange stykke tid.

Dertil er det vigtigt at huske på, at Pokmémon Go kun officielt er udkommet i et par enkelte lande, og end ikke er kommet til Danmark endnu. Men i de fleste lande er der fundet løsninger til hvordan man får fat i app’en der mere er et fænomen end et spil.

At man har app’en betyder naturligvis ikke nødvendigvis at den bliver brugt. Du har sikkert en masse apps installeret på din telefon, som du aldrig eller meget sjældent bruger. Det er dog ikke tilfældet med denne app. 60% af alle der har downloadet app’en bruger den nemlig dagligt, hvilket allerede gør at den nærmer sig at overgå Twitter.

Det skal dog naturligvis siges, at der er en kæmpe nyhedsværdi i app’en og at brugen nok vil aftage en smule på sigt.

Pokémon Go overgår Instagram

Noget af det man kan måle en succes på, er også hvor lang tid brugere så rent faktisk bruger på en app. Her ligger Pokémon Go også virkelig imponerende. I gennemsnit bruges der nemlig ikke mindre end 43 minutter på app’en, hvilket i korte træk er meget lang tid.

Det er faktisk omkring tyve minutter mere end vi bruger på både Instagram og Snapchat. Dybest set bruges der altså lige så lang tid på Pokémon Go som der gør på Snapchat og Instagram tilsammen, hvilket blot er endnu et tegn på den enorme popularitet.

Pokémon Go har sågar overgået et ellers ret stort søgeord, hvilket kan du læse her

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *