Pokémon Go kan være farligt

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Pokémon Go er på alles læber, og millioner af mennesker spiller der verden over. Det vides ikke hvor mange danskere, der allerede har hentet app’en, men der er ingen tvivl om, at det skal tælles i tusinder, selvom den end ikke er lanceret officielt her i landet.Pokémon Go er en app, hvor man selv er i centrum, men samtidig er den meget social, da man bliver ledt rundt i byerne, og ikke kan undgå at møde andre, der er i gang med et spil, og så er der god sandsynlighed for at man falder i snak med dem man møder på sin vej.

Der er med andre ord rigtig mange gode ting forbundet med Pokémon Go. Men udover at være en tidssluger, så er det også en opmærksomhedssluger, og det betyder, at det kan være farligt at spille den. Hele præmissen i spillet er, at man skal gå rundt i virkeligheden, og med i virkeligheden er også trafikken.

Det kan derfor være meget farligt at bevæge sig rundt i trafikken eller på byggepladser, hvis ens koncentration udelukkende er fokuseret på skærmen, og man derfor ikke holder øje med biler og ens generelle omgivelser. Der har allerede været tilfælde med folk, der er kommet galt afsted i USA, og der vil nok komme flere.

Så et godt råd herfra skal være – fang dem alle – men pas på jer selv imens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *