Pokémon Go i karantænen

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ja, vi er alle ramt. Skolerne er lukket. Butikkerne er lukket. Danmark er lukket. ”Bliv hjemme” er, hvad vi bliver fortalt. Denne regel bliver vi dog nødt til at overholde for at vise samfundssind i denne coronaramte tid. Det kan dermed skabe vanskeligheder, når man er stærk tilhænger af Pokémon Go. Der er dog et par alternativer, som man kan gøre brug af, når man stræber efter at fange et par ekstra Pokémons i denne svære tid.

Jagten i hjemmet

Det kan godt virke noget nedtur, at skulle spille Pokémon Go derhjemme, men der er ikke så mange muligheder, når man er i karantæne. Alt bliver nødt til at foregå i hjemmet. Selv Pokémonjagten. Men der er måske nogle Pokémons, som du har overset, mens du har været på jagt ude i det fri? Disse kunne godt have brug for at blive fundet. De ville i hvert fald være en god tilføjelse til din samling. Det er selvfølgelig ikke den bedste og mest eftertragtede lokation, når man skal spille Pokémon Go, men man bliver nødt til at gå meget på kompromis i denne her tid. Dette må vi blot acceptere, også selvom det ikke er helt optimalt.

Karantæne i sommerhuset

Hvis du er i karantæne i dit sommerhus, kan det faktisk udvide dine muligheder inden for din Pokémonjagt. Dog kræver det, at du har Wi-Fi i sommerhuset. Du kan eksempelvis købe en luft til luft varmepumpe med indbygget Wi-Fi styring, så du kan have mulighed for at fortsætte din Pokémonjagt. Så find Flareon, find Umbreon og find luft til luft varmepumpe. Du kan altså spille Pokémon Go samtidig med, at du sidder i karantæne i et varmt og rart sommerhus. Derudover kan du godt gå en smule uden for sommerhuset, hvor du kan fortsætte din jagt. Det kan være, at du finder Pokémons, som du ellers ikke ville have fundet derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *