Pokemon Go er årets batteridræber

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mere eller mindre alle der har en smartphone, ved hvor hurtigt apps kan sluge batteriet, der i forvejen er presset. I nyere tid har en af de helt store syndere, når det kom til at dræne batteriet været Snapchat, der kan sluge mange procent batteri på ganske få minutter – det er dog intet imod Pokémon Go.

Appen i sig selv bruger en masse kraft og kræver derfor også en masse batteri. Derudover kræver Pokémon Go konstant brug af GPS, hvilket også er noget af det der tager rigtig meget batteri. Mange vil derfor også opleve, at de løber tør for strøm, da det kræver at man går rundt udenfor, hvor der ikke lige altid er mulighed for at lade op. Det kan derfor være til kæmpe frustration, hvis din telefon lukker ned lige når du har fundet din næste Pokémon.

Hvordan holder du på batteriet, når du spiller Pokémon Go?

Der er et par måde hvorpå du kan spare på batteriet, når du spiller Pokémon Go. En af måderne er at slukke for augmented reality (symboliseret med AR), lige så snart du har fundet en Pokémon. Dette gør ikke kun at du sparer på batteriet, det gør også at Pokémonen bliver centreret og dermed lettere at fange.

En anden god ide kan være at have mere batteri med, hvis du har en Android kan det være i form af et ekstra batteri, alt efter hvilken model du har. Hvis du er den heldige ejer af en iPhone, hvor det jo er lidt mere omstændigt at skifte batteriet, kan det være en god ide at have en lille form for mobil oplader med. Der findes et kæmpe udvalg af såkaldte powerbanks, og de behøver ikke fylde meget mere end en lighter, hvis der kun skal være til en enkelt opladning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *