Pokemon Go booster salget af Powerbanks

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Alle er har spillet Pokemon Go har uden tvivl også prøvet at løbe tør for strøm. App’en bruger både kamera og GPS og trækker derfor ikke overraskende en masse strøm. Der findes en måde at spare på strømmen (læs her), men selvom man bruger de “tricks” der er, så bliver batteriet alligevel drænet, og mange har prøvet at løbe tør midt i et spil.

Det er frygtelig irriterende, i hvert fald hvis man er Pokemon Go spiller. Hvis man derimod er producent at powerbanks, så er der ingen tvivl om at Pokemon Go har været en gevaldig gave nærmest som sendt fra himlen, for det har boostet salget gevaldigt og skabt masser af ordrer hos forhandlere rundt om i hele verden.

Der er ikke nogen officielle tal, men der er mange forhandlere melder om salg der er mange gange doblet i løbet af ganske få uger, hvilket naturligvis har gjort app’en til en guldrandet forretning, måske ikke lige for Nintendo, hvor aktien faldt efter at have været steget med rekordfart.

Hos Pricepusher.dk kan du finde powerbanks til de bedste priser, hvis du også er en af dem, der er træt af at løbe tør for strøm i tide og utide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *