Pillegrills bliver mere populære

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Grillmad er blandt danskernes sommerfavoritter, både når det kommer til aftensmad med familien, og når der skal serveres mad for gæster.
De sidste par år er det blevet mere og mere populært at skifte den traditionelle kulgrill ud med en pillegrill. Det kan f.eks. være en Traeger grill, som kan købes lige her: https://www.foodfreaks.dk/traeger-pillegrill.
Der er flere gode grunde til at gå over til pillegrills. Læs om nogle af dem her og bliv inspireret til at vælge en Traeger grill.

Derfor skal du vælge en pillegrill

Det kan være svært at tilberede maden helt perfekt på en grill. Med en Traeger grill eller en anden pillegrill er det dog en del nemmere. Her kan du nemlig sætte temperaturen på præcis det antal grader, du ønsker og så sørger grillen selv for at holde temperaturen stabil.
Det betyder også at en pillegrill, såsom en Traeger grill, kan bruges til at bage eller lave mad, der skal tilberedes i længere tid ved en bestemt temperatur. Det gør det f.eks. også muligt at slow-cooke maden.
For at gøre det ekstra nemt, kan du styre din pillegrill gennem en app. Her kan du nemt skrue op og ned for temperaturen. Du behøver altså ikke stå henne ved grillen og holde øje med den hele tiden. I stedet kan du sidde ved bordet sammen med din familie eller dine gæster.

Forskellige typer træpiller

Pillegrills er især populære blandt folk, der godt kan lide at nørde med mad. Hvis det er en interesse du har, så er det bestemt værd at investere i en Traeger grill eller en anden pillegrill.
Der findes flere forskellige blandinger af træpiller, der hver især giver maden en speciel smag. Du kan altså virkelig nørde løs med unikke og autentiske røgsmage.
Træpillerne er fremstillet uden bindemidler og fyldstoffer, og er endda også CO2 neutrale, så du kan grille med god samvittighed. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *