Nintendo aktien banker 50% op

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er under en uge siden, at Pokémon Go blev lanceret i en række udvalgte lande. App’en blev hurtigt et verdensomspændende fænomen og millioner af brugere er aktive. Selvom det ikke officielt er lanceret i Danmark endnu, er der allerede en masse ivrige brugere, der har lært at få fingrene i en amerikansk iTunes konto og dermed få fat i app’en.

I tirsdags sendte det aktien på Nintendo på raketfart. Den steg efter weekenden med intet mindre end 25%. Man kunne forvente, at aktien stille og rolig ville stabilisere sig og måske endda falde en lille smule. Det har dog bestemt ikke været tilfældet, aktien er nemlig fortsat sin kurs og er steget med 50% hvilket naturligvis er uhørt.

Der er mange der mener, at loftet nu er nået, og aktien ikke kommer til at stige mere. Der er dog også dem, der mener, at himmelflugten kun lige er begyndt og at aktien kan stige meget mere inden den falder igen. I løbet af den kommende tid vil appen blive lanceret i langt flere lande, og der vil nok komme mange tusinde flere brugere, hvilket vil nok vil kunne betyde større stigninger.

Hvis du tror på flere stigninger, kan det være en god ide at hoppe på nu og investere, men da det er aktier, er det aldrig til at spå om fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *