Ingen Pokemon Go til Windows telefoner

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det ville være en voldsom overddrivelse at skrive, at Windows telefoner har en dominerende plads på markedet. Hvis man kigger på, hvor mange procent at det totale marked som Windows telefoner udgør er dette på meget meget få procent, alt efter hvor i verden man befinder sig.

Dette er nok også grunden til, at Pokémon Go indtil videre ikke er levet til dette system, men det har naturligvis fået rasende windows brugere til tasterne og disse har brokket sig voldsomt over at spillet kun er tilgængeligt til Android og iPhone.

Der er mange der brokker sig, og der er lavet en underskriftsindsamling for at få spillet lanceret til Windows 10 mobile, men der er ikke meget der tyder på, at det kommer til at ske. Der er over 40.000 der har skrevet under, men i forhold til spillets popularitet, er dette dog et forsvindende lavt antal.

Det bedste råd hvis du gerne vil spille spillet og har en Windows telefon, er at droppe din telefon og købe en Android model eller en iPhone. Du kan selvfølgelig godt skrive under her og håbe på det gør en forskel, men du skal nok ikke forvente det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *