Hvilke telefoner er bedst til Pokémon Go?

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Pokémon Go bølgen har nok været på sit højeste, men der er stadig tusinder og atter tusinder danskere, der hver eneste dag er på jagt efter nye Pokémons rundt om i det danske hjem. Vi har valgt at kigge lidt nærmere op, hvad der er de bedste smartphones på markedet, hvis det primære formål er at bruge den til det populære spil.

iPhone

Der er ingen tvivl om, at Apple’s iPhone er klart den mest udbredte telefon i Danmark. Der er langt over en million danskere, der render rundt med en iPhone af den ene eller anden slags i lommen. Det betyder dog langt fra, at det er den bedste mobil til Pokémon Go. Tager man en af de større plus modeller har de rigtige gode og store skærme. Der er dog et meget stort problem ved Apple og deres iPhones, og det er batteritiden.

Batteritiden er generelt ikke så voldsomt imponerende i iPhones, og Pokémon Go er en sand batteri dræner.

Samsung

Koreanske Samsung har lavet en masse modeller hvor batteriet er langt kraftigere. Deres Galaxy S7 Edge har både en stor skærm og et godt batteri, der gør at den er perfekt til Pokemon Go. Generelt er der mange af Samsungs nye modeller, der har en ganske imponerende batteritid, hvilket Apple godt kunne skæve en smule til.

Huawei

Det er stadig et mærke, der endnu ikke er slået helt igennem på det danske marked, men som er kraftigt på vej til at gøre det, hvilket der er mange gode grunde til. Huawei laver  gode og stærke modeller, der samtidig har et prisniveau der er væsentlig lavere end eksempelvis Samsung og Apple. De har flere modeller med rigtig gode batterier, der kan holde i mange timer, når du er ude på jagt.

Hvis du skal finde en nye smartphone, kan du sammenligne priser på mobiltelefoner uden mobilabonnement her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *