Huskeliste: Det skal du have med på Pokémon Go-turen

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Pokemon Go er over de seneste måneder så småt blevet populært igen, blandet andet fordi det i juni måned blev muligt at bytte med vennerne i appen. Derudover er en god gang Pokémonjagt en perfekt måde at nyde det dejlige danske sommervejr, som har varmet os godt og grundigt igennem de sidste mange uger. Inden du bevæger dig ud ad døren for at fange Pokémoner, er der dog lige et par ting, du skal huske at smide i rygsækken.

#1 – Powerbank

En powerbank er den rutinerede Pokémon Go-spillers bedste ven. Uden den når man sjældent ret langt, da appen sluger en del strøm. Med en powerbank kan du lade telefonen op undervejs og dermed forhindrer mangel på strøm dig ikke i at fortsætte jagten. Man kan efterhånden få modeller, der kan lade telefonen op mange gange uden selv at blive ladt op. Det er dog altid en god ide at sætte powerbanken til opladning, når du kommer hjem, så den er klar til næste gang, du skal bruge den.

#2 – Vabelplaster

Man skal bare blive ved med at gå – og gå, og gå, og gå, og gå! Når man spiller Pokémon Go får man hurtigt mange kilometer i benene, især hvis man er typen, der gerne vil klække nogle æg. Derfor er fornuftigt fodtøj en selvfølge, men det er desværre ikke altid nok. Varmen kan gøre fødderne fugtige, hævede og ømme, så det er altid en god ide at have vabelplaster fra Scholl i tasken – det bliver du glad for, hvis du skulle være så uheldig at få ondt.

#3 – Væske og mad

I denne varme er det uhyre vigtigt, at vi får nok væske. Sørg for altid at have en flaske vand – gerne to – med i tasken. Selvom du ikke føler dig tørstig, bør du drikke rigeligt, da du taber meget væske i løbet af dagen. Det er også en god ide at tage lidt mad med, hvis en lille sult skulle melde sig – man ved jo aldrig, hvor jagten leder dig hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *