Hvor gammel skal man være for at spille Pokémon Go?

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom Pokémon ikke er så populært længere, er der stadig mange, der spiller det. Især i folkeskolerne rundt omkring i landet. Der er mange, der spiller det i skolegårdene. Men hvor gammel skal man egentlig være for at spille Pokémon Go? Det forsøger vi at besvare her.

Altså, hvis man for eksempel går med økologisk babytøj, så skal man ikke spille det, for så er man slet ikke gammel nok til at spille Pokémon Go. Men hvor gammel skal man så være?

Hvornår må barnet få en mobiltelefon?

Hvis man gerne vil spille Pokémon Go, så kræver det, at man har en mobiltelefon. Det siger sig selv, at man ikke kan spille, før man får en mobiltelefon. Derfor er det vigtigt, at barnet er gammel nok til at have sådan en – og her bliver det så en smule tricky. Det er nemlig forskellige fra forælder til forælder, hvornår man godtager, at man har en mobiltelefon, og i mange tilfælder kommer det også an på forældrerådet i de specifikke klasser, det omhandler. Derfor er det altså lidt svært at svare på.

Kan barnets telefon trække spillet?

Noget helt andet er, at ens telefon skal fungere så godt, at den kan trække Pokémon Go. Hvis ikke den kan det, så er det en rigtig god idé at investere i en ny – men her bliver det igen en smule tricky; hvornår kan et par på egen hånd investere i en ny telefon? Det kræver, at man har et job, og det er nu engang ikke tilladt, hvis man er et barn.

Snak med de andre forældre

Når barnet alligevel får en mobiltelefon, er det ofte for at kunne underrette forældrene omkring legeaftaler og meget andet, der er vigtigt for forældrene at vide. Men dit barn skal også være forberedt på, at de sociale medier er dumme nogle gange, og derfor skal man som forældre lige diskutere det med klassens øvrige forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *