Find dem alle – og spar på kræfterne

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Uanset hvad du gør, så bliver du ikke den første der fanger dem alle. Det er der allerede en amerikaner, der har gjort, som mange nok har set. Men hvis du ikke lige har mulighed for at tage til Australien, Asien og USA kan minde nok også gøre det. Der er stor konkurrence i at finde dem alle, eller så mange som muligt, og være den i vennekredsen, der har fleste pokémons i samlingen, det er jo en del af sporten.

Derfor er der også begyndt at sprede sig en tendens til at mange forskellige midler bliver taget i brug, for at være den bedste jager. Man ser naturligvis stadig flest der går rundt, men der er også mange, der tager andre metoder i brug. Der er mange der cykler rundt for at komme hurtigere rundt til steder, men dette sætter sine begrænsninger, da man skal have hænderne på styret og derfor ikke har dem fri.

Der er også nogle der kører rundt i bil, hvilket dog sætter endnu større begrænsninger i forhold til frihed, og hvor man kan komme hen. Dette er grunden til at hoverboards er blevet meget populær i jagten på pokémons, man kommer hurtigt rundt, man sparer på kræfterne, og det er let at tage under armen, hvis man skal ind et sted, hvor man skal gå.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *