Er du blevet træt af Pokemon Go? Find et alternativ

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Da Pokemon Go-epoken kom på markedet i 2016, var det også i Danmark en kæmpe dille. Der var ikke ét menneske, der ikke i det mindste havde hørt om spillet. Det stilnede som så mange andre trends af med tiden, hvor mange der benyttede appen og spillede spillet, men selv i 2021 er der endnu mange brugere.

Hvad vil kunne sidestilles med Pokemon Go?

Hvis du er en af de personer, der har været lidt længere end den gennemsnitlige dansker om at komme ud af din Pokemon Go-trance, søger du måske først nu alternative måde at dyrke motion på. Det geniale ved Pokemon Go er jo bl.a., at det er sjov motion. Man er nødt til at gå en tur i den friske luft for at finde de fantastiske Pokemon-væsner, men man er trods alt underholdt af spillet i en sådan grad, at man frivilligt gør det. Når man så ikke længere interesserer sig for spillet, har man ikke længere en naturlig måde at dyrke motion på: Men bare rolig, det kan du sagtens finde igen hurtigt. Du kan for eksempel prøve roning af – indendørs. Hvis det lyder spændende i dine ører, så se siden her for mere info.

Roning

Indendørs roning lyder måske i første omgang umuligt eller nærmere åndssvagt, hvilket du kan tænke om noget som tørsvømning; Hvad er sportsgrenen uden vand? Du kan dog sagtens finde fornuft og en interesse i at dyrke roning med en romaskine i stedet for at købe en faktisk robåd, som du skal sejle i vandet med. Det kræver endda transportering af både dig og udstyret at ro virkeligt. Du behøver dog ikke dyrke roning med en romaskine alene. Du kan også dyrke det for at træne til at ro rigtigt. Det er nemlig de samme bevægelser, romaskinen simulerer, som du skal bruge til at ro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *