Download af Pokemon Go – det skal du passe på

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som bekendt er Pokémon Go ikke officielt udkommet i Danmark, selvom lanceringen angiveligt skulle være tæt på. Som du nok også er klar over, så kan du godt få fat i spillet alligevel. Du finder en guide til hvordan du får Pokémon Go i Danmark lige her. 

Det er dog bestemt ikke uden fare at downloade Pokémon Go, da der allerede har været mange eksempler på ting der har udgivet sig for at være spillet, men i virkeligheden har været virus eller lignende, der har sikret lyssky personer adgang til din smartphone.

Hvis du har en iPhone er det ikke det helt store problem, da du skal have fat i app’en via appstore, hvor der er strenge optagelseskrav og derfor ikke er fyldt med malware og vira, som meget steder af internettet ellers er det. For at hente spillet til iPhone kræves i skrivende stund en amerikansk appstore konto, som du kan læse mere om i guiden.

Anderledes ser det ud, hvis du er Android bruger. Det er godt nok lettere at downloade spillet, men sikkerheden for at du får ret i den rigtige og ægte version af det er også mindre. Der er nemlig som skrevet mange der lokker godtroende Pokémon fans i fælder.

Sørg derfor for kun at hente det fra sider, der er troværdige indtil du kan finde det i Google Play.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *