Det kan du få ud af at spille Pokémon Go i hverdagen

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Du har formegentlig stiftet bekendtskab med Pokémon Go – eller som minimum hørt om det populære spil, der går ud på, at du skal fange Pokémon figurer i en virtuel verden, der tager udgangspunkt i virkeligheden. Er du endnu ikke helt overbevist om, hvorvidt du skal hente appen ned på dit elektroniske apparat? Så får du her et par gode grunde til at spille Pokémon Go.

Du kombinerer sjov og leg med motion

30 minutters motion om dagen – sådan lyder anbefalingen. Synes du, det er svært at få den daglige motion? Så kan Pokémon Go være den perfekte løsning. Når du spiller Pokémon Go går du rundt i dit nabolag og fanger Pokémons på din mobiltelefon. Det er altså en langt sjovere måde at få motion på.

Kunne du godt tænke dig at hente Pokémon Go, men trænger din mobil til en opgradering, førend du kan spille optimalt? Du kan overveje lån af penge til en ny mobiltelefon, hvis du ikke har penge til købet nu og her.

Husk på følgende inden du låner penge til en ny mobiltelefon:

  • Kig på lånets ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent.
  • Tænk dig om, inden du låner – måske du har andre alternativer end at tage et lån?
  • Lån ikke mere, end du med sikkerhed kan betale tilbage igen.

Du bliver en del af et socialt fællesskab

Vil du gerne i gang med at spille, så kan du helt sikkert finde nogle i din omgangskreds, der spiller, og som du kan gå rundt sammen med og fange Pokémons. Du kan også melde dig ind i Pokémon Go sider på eksempelvis Facebook, hvor du kan kommunikere med andre Pokémon-entusiaster. Pokémon Go er en god måde at stifte nye bekendtskaber på, og du bliver en del af et helt unikt socialt fællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *