7 måneder efter

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I dag er det 7 måneder siden, at Pokemon Go første gang så dagens lys, og mere eller mindre hele verden gik i sort og millioner af brugere på tværs af hele kloden downloadede app’en og ikke kunne få øjnene væk fra skærmene.

I dagene og ugerne omkring udgivelsen fyldte det stort set alle nyhedsudsendelser i alle medier, hvilket naturligvis er uhørt for udgivelsen for noget så simpelt som en lille app, men Pokemon Go var netop mere end dette, og kan nok bedre beskrives som en fænomen, end den kan beskrives som en app.

Dillen varerede mere eller mindre hele sommeren og det mest af efteråret, og man kunne længe se både børn, unge og ikke mindst en masse forældre gå rundt dybt optaget og begravet i deres smartphones. Der er da heller ikke nogen tvivl om at salget af Pokemon bamser og lignende har været eksploderet i perioden, ligesom Nintendo aktien steg med raketfart, inden den igen faldt sit vanlige niveau.

Hvor er Pokemon Go nu?

Det store spørgsmål er naturligvis nu, om hvor Pokemon Go er henne nu. Det er ikke meget spalteplads som app’en får længere. Man skal efterhånden også helt ned i bunden af top 100 for at finde Pokemon Go, hvor app’en i skrivende befinder sig på en ikke imponerende 96. plads.

Undersøgelser viser dog, at der er stadig er mange tusinde der hver uge spiller spillet, og selvom tallet måske ikke længere skal tælles i millioner, så er det stadig en uhyre populær app, som mange elsker at bruge tid på. Der har længe gået rygter om at der var en version 2 på vej af spillet, men der er endnu ikke blevet meldt noget officielt ud omkring en udgivelsesdato, men man kunne forestille sig, at dette kunne blive omkring juli, hvor det vil være 1 års dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *